Have the guts to express yourself!
Expressie Training
Have the guts to express yourself!

Expressie Training

 

Presentatie training – vrijer leren spreken

In de expressie training leer je om succesvol te presenteren: pitchen, storytelling, praten in een kring. Je krijgt de theorie en concrete vaardigheden aangereikt die je kunt inzetten bij het presenteren.  Een greep uit de onderwerpen zijn: de kracht van lichaamstaal, storytelling, spelvaardigheden en tekstbehandeling. 
 
Daarnaast gaan we in deze training uit van jouw persoonlijke kwaliteiten en hoe we deze kunnen versterken. De centrale vraag binnen de training is: “Wat maakt je authentiek? En hoe zet je dit het beste in? “ Door helder te krijgen wat jouw persoonlijke visie en motivatie zijn wordt het makkelijker om verbinding te leggen met wat jij vertelt als spreker/presentator.  
Ook leggen we gedachten onder de loep die het vrijer spreken mogelijk in de weg zitten.

Wat kan het opleveren?

 • Je gaat je vrijer voelen in communicatie met anderen.
 • Je ontdekt jouw authentieke kwaliteiten en hoe die bewust in te zetten.
 • Tips om je fysiek en mentaal voor te bereiden op een presentatie.
 • Je krijgt concrete handvatten voor tijdens de presentatie.
 • Inzicht in de structuur van een goed verhaal. 
 • Weten wat je kernboodschap is.
 • Meer overtuigingskracht.
 • Met haar energieke enthousiasme neemt Sanna je bij de hand en je vergeet elke vorm van schroom die je had om te presteren binnen een groep. Binnen no-time weet ze een heel fijne groepsdynamiek te creëren. Omdat ik zelf ook met storytelling bezig ben, maar dan vanuit een beeldend perspectief was ik heel benieuwd hoe zij het aanpakte. Ik ben heel aangenaam verrast door het fysieke en expressieve element in de workshop. Ze weet goed haar expertise vanuit het acteervak te vertalen naar het vertellen van verhalen voor ondernemers. Ze liet mij boven mijzelf uitstijgen en ik ging uiteindelijk met een hoop nuttige tools naar huis.

  Christel Bouwmeester-Wassenaar, Grafisch vormgever en Beeldend kunstenaar

 • Sanna heeft als gasttrainer een aantal keer voor ons een onderdeel verzorgd in de opleiding: “Spreken met Impact”.
  Ze weet heel goed met theatrale elementen mensen bewust te maken van hun lichaam. Daarmee leer je hoe je dit non verbaal sterker kan neerzetten tijdens het spreken.

  Leuke samenwerking!

  Joni Bais – Great Communicators Amsterdam

 • De opbouw was fijn en de balans tussen theorie en praktijk. Ik leer graag al doende en dat heb ik kunnen doen met de afwisselende oefeningen! Leuk vond ik de combi van verdieping en ontspanning. Het delen van mijn verhaal voor publiek voelde heel kwetsbaar, en dat kon omdat Sanna een bedding heeft weten te creëren.
   
  Eline Blom - Relatietherapeute en Haptotherapeute

Waar en hoe?

Ik verzorg de trainingen zowel op locatie door het hele land als op verzoek vanuit een eigen (georganiseerde) sfeervolle trainingsruimte in Haarlem.

De trainingen worden op maat aangeboden. Om die reden vindt er vooraf een overleg plaats met de opdrachtgever om de hulpvraag helder te formuleren en de gewenste vorm verder af te stemmen.

Tarieven

Tarieven voor trainingsprogramma’s offreer ik op maat.

Be yourself; everyone else is already taken.

Oscar Wilde