d
c

De ‘Laat mij nog maar even kijken’ video’s

 

Wil jij nog even rustig kijken of het sprekersvak iets voor jou is en ben je nog niet zover om hier een training of coaching voor te volgen? Of zoek jij een laagdrempelige manier om jouw kennis nog verder aan te vullen als het gaat om lichaamstaal en storytelling? Dan zijn deze twee video’s iets voor jou.

Waar gaat het over?

Twee video’s, één over lichaamstaal en één over storytelling. In video 1 neem ik je mee in de kracht van lichaamstaal. Wat je kan doen om deze positief voor je te laten werken, zodat presenteren en je verhaal vertellen een plezier wordt. Met veel nuttige informatie en praktische oefeningen kan je direct aan de slag.

In video 2 neem ik je mee in de kracht van storytelling. Hoe werkt het en hoe kan je jouw verhaal zo vorm geven dat het een krachtig authentiek verhaal wordt.

coach lichaamstaal en storytelling

Wat kan ik ermee?

Je kan na het kijken van deze video’s direct aan de slag om te oefenen dankzij praktische oefeningen. Ik geef je kennis in de basis van lichaamstaal en storytelling. Deze kan je vervolgens inzetten tijdens het spreken in het openbaar.

Wat levert het op?

Je krijg een basis aan kennis en oefeningen waarmee je je, mits je oefent, als (toekomstige) spreker krachtiger en vrijer maakt.

Hoe lang duren ze?

Beide video’s zijn tussen de 10 en 13 minuten. Hoeveel je vervolgens oefent, is helemaal aan jou. Natuurlijk heeft deze keuze invloed op het resultaat.

Wat kost het?

€ 29,00 voor beide video’s samen/ Excl. btw