Mini training presenteren.

‘Laat mij nog maar even kijken’

 

Twee video’s ‘De kracht van Lichaamstaal’ en ‘Een goede voorbereiding’ voor het  spreken in het openbaar.

 

Wil jij rustig kijken of het sprekersvak iets voor jou is en ben je nog niet zover om hier een training of coaching voor te volgen? Zoek jij een laagdrempelige manier om jouw kennis nog verder aan te vullen als het gaat om lichaamstaal en hoe jij je optimaal voorbereid wanneer jij gaat spreken voor een publiek. Dan zijn deze twee video’s iets voor jou.

 

Waar gaat het over?

In video 1, ‘De kracht van Lichaamstaal’ neem ik je mee in de kracht van lichaamstaal en hoe je deze om kunt zetten tot volle expressie. Deze expressie kun je positief voor je te laten werken zodat je je verhaal krachtig neer kunt zetten  en dat het verhaal in één lijn staat met wat je in lichaam laat zien. Met veel nuttige informatie en praktische oefeningen kan je direct aan de slag.

In video 2, ‘Een goede voorbereiding’ voor het spreken in het openbaar. Te gebruiken als je van plan bent te gaan spreken voor (grotere) groepen mensen.geef ik je tips en informatie hoe jij je goed kan voorbereiden op gesprekken met opdrachtgevers.  Je krijgt tips over het afstemmen met de opdrachtgever, context helder krijgen waarbinnen jij gaat spreken. Goede afspraken maken met de locatie. Belangrijk is ook dat jij je zo goed mogelijk fysiek en mentaal kan voorbereiden vooraf en tijdens de dag van je presentatie. Dit alles met een knallende performance als resultaat!

 

cursus spreken

Wat kan je ermee?

Na het kijken van deze video’s kan je direct aan de slag met de praktische oefeningen. Ik geef je kennis in de basis van ‘De kracht van Lichaamstaal’ en  ‘Een goede voorbereiding’. Met kennis waar je aan moet denken wanneer je gaat spreken voor een (groot) publiek. Dit kan je direct gebruiken in combinatie met de weggever ‘De kracht van Storytelling’ voor een inspirerend en authentiek verhaal.

 

Wat levert het op?

Je krijg een basis aan kennis en oefeningen waarmee je, tenminste als je oefent, jezelf als spreker krachtiger en vrijer maakt.

 

Hoe lang duren ze?

Beide video’s zijn tussen de 10 en 13 minuten. Hoeveel je vervolgens oefent, is helemaal aan jou. Natuurlijk heeft deze keuze invloed op het resultaat.

 

Wat kost het?

€ 19,95 / Excl. btw