Teambuilding | Sanna Langereis | Expressie Expert | Haarlem
Have the guts to express yourself!

Andere Activiteiten

Theatergroep Wordt Vervolgd – Terugspeeltheater

Luisteren – verbeelden – verbinden. Dat is wat wij doen.

Naast training en coaching als Expressie Expert ben ik als actrice en vast kernlid verbonden aan Theatergroep Wordt Vervolgd (WV)

Theatergroep Wordt Vervolgd maakt improvisatietheater van persoonlijk verhalen uit het publiek.
Dit noem je Terugspeeltheater.
De scenes ontstaan direct nadat iemand uit het publiek zijn/haar verhaal heeft verteld. Zo’n verhaal wordt dan verbeeld in spel en ondersteund door muziek. Het op deze manieren terugspelen van het vertelde geeft vaak de verteller herkenning en ook bij het publiek kan er iets universeels geraakt worden. Wordt Vervolgd speelt daar waar mensen bij elkaar zijn en er iets (moet) worden uitgewisseld. Een viering, een afsluiting, een begin, een peiling van gedachten, een verandering. Wij spelen in alle hoeken van de maatschappij waar mensen zijn. We kunnen zowel privé als zakelijk geboekt worden.

Ik als projectleider

Geregeld ben ik projectleider van een optreden. Dit houdt in dat ik samen met de opdrachtgever onderzoek waar het optreden over moet gaan. Daarnaast draag ik dan de zorg voor de organisatie van het optreden binnen WV.
Recentelijk heb ik ervaring op gedaan als projectleider:
Themabijeenkomst voor verstandelijk beperkten, inspiratiemiddag voortgezet onderwijs, afscheid werknemers Kenniscentrum discriminatie Ned. themabijeenkomst de dag van de verpleging.
Lees meer op onze website wordtvervolgd.net

Organisatietheater

In diverse vormen als regietheater, spiegeltheater, inspringtheater en forumtheater ben ik als actrice inzetbaar. Nieuwste project is:
Vrouwen op de Vloer
Vrouwen op de Vloer wil dat alle vrouwen hun ware grootte spelen en laten zien in de wereld. Dat zij zich niet langer klein maken of houden. Dat ze zich niet verstoppen of overschreeuwen. Dat ze hun ruimte claimen en dat ze daarin ondersteund worden. Ze laten zichzelf zien en horen, precies hoe ze willen zijn. Wij noemen dat Groter Spelen… Lees er alles over op onze site vrouwenopdevloer.nl

Sanna Langereis | Vrouwen op de vloer

foto Annelien Nijland

Trainingsacteren

Ik werk regelmatig als trainingsacteur voor organisaties.
Veel ervaring heb ik in het onderwijs (oa. opgedaan als dramadocent).
Een trainingsacteur (rollenspelacteur) is een acteur die zich heeft gespecialiseerd in het spelen van rollenspelen binnen trainingen.
De bedoeling hiervan is om ‘prikkelende’ situaties neer te zetten zodat de deelnemers van de training; gedragsveranderingen kunnen oefenen en toetsen.
Trainingen gegeven bij: Gemeente den Haag, Nederlandse Spoorwegen (NS), InHolland, van Amsterdam, Nova College, Sociaal Juridische Dienstverlening, Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU).

Teambuilding | Sanna Langereis | Expressie Expert | Haarlem