d
c
Have the guts to express yourself!
inhuren spreker voor grote groepen
Have the guts to express yourself!

Mij inhuren als spreker

Je moet mij hebben als

Inspirator voor meer authenticiteit met Storytelling in het spreken voor groepen

Met mijn achtergrond in theater en mijn kennis en ervaring als trainer en coach in spreken in het openbaar, weet ik als spreker mensen te raken. Ik inspireer de mensen in de zaal om hun verhaal te delen door authentiek, kwetsbaar en krachtig te zijn.
Ik geef mensen inzicht in de waarde van je ‘echt’ uit te spreken en je persoonlijke verhalen te verbinden aan de boodschap waarin lichaamstaal en storytelling centraal staan.

Ideaal voor ondernemersbijeenkomsten en events waar de mens en authenticiteit centraal staan.

gastspreker inhuren

Ervaringsdeskundige als slachtoffer van seksueel kindermisbruik binnen een spirituele gemeenschap

Daarnaast ben ik in te huren voor bijeenkomsten waarin het bespreekbaar maken van seksueel kindermisbruik centraal staan binnen een spirituele gemeenschap/kerkgenootschap. Mensen laten inzien hoe moeilijk het is wanneer je hierin zit om de waarheid te zien. Door te vertellen wil ik mensen inspireren welke kracht er in mij is ontwikkeld op het moment dat ik me ben gaan uitspreken en het misbruik op eigen wijze ben gaan verwerken.

Welke weerstand kwam ik tegen? Welke inzichten volgden? Hoe kreeg ik helderheid over de roeping die ik nu uit wil dragen?

HAVE THE GUTS TO EXPRESS YOURSELF. Het leven in overeenstemming met wat je voelt, denkt en hoe je handelt. Met daarbij de waarde om je uit te spreken. 

spreker seksueel kindermisbruik

Tarieven inhuren als spreker

€ 1000,00 excl. btw voor niet-commerciële partijen
€ 1750,00 excl. btw voor grote commerciële partijen.

Alles daartussen bespreek ik het liefst persoonlijk.
Neem contact op en laten we in onderling overleg even kijken wat de mogelijkheden zijn.

Qua lengte spreek ik heel verschillend per gelegenheid. Tussen de 15 minuten tot een uur. Langer kan in overleg.

Wil je mij uitnodigen als ervaringsdeskundige als slachtoffer van seksueel kindermisbruik en zijn de financiën niet toereikend? Dan wil ik je vragen mij alsnog de contacten en kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn.