Skip to content
Have the guts to express yourself!
Eén op één presentatie coaching
Have the guts to express yourself

Eén op één (online) sprekerscoaching

 

Heb jij behoefte aan een persoonlijke doelgerichte aanpak om te werken aan storytelling of je vaardigheden in het presenteren, dan is een één op één sprekers coaching een goeie keuze.
Hier richten we ons op jouw ontwikkelvraag en toetsen we het traject aan jouw wensen en verwachtingen om de beoogde successen te halen.

Ben jij gevraagd om binnenkort een presentatie te geven en krijg je al klotsende oksels bij het idee? 
Stel je de voorbereiding maar voor je uit omdat je er gewoon niet aan wilt denken, maar weet je dat het echt tijd is om eraan te beginnen?
Wil je van die droge stof die je over te brengen hebt iets leuks maken en weet jij ook wel dat die PowerPoint anders kan? 

Klopt! 

Geen zorgen, ik kan jou helpen. Stap voor stap neem ik je mee in hoe jij een goeie presentatie geeft zonder PowerPoint, of alleen zo ingezet dat het jouw presentatie echt versterkt. Daarmee daag ik je uit om te werken met storytelling zodat jouw boodschap kraakhelder is.
Essentieel hierbij is het formuleren van een krachtige boodschap die de kern van jouw verhaal omvat. En als we die hebben, dan komt de rest ook helemaal goed. Dan kan jij aan het einde van de coaching op een inspirerende manier je verhaal presenteren.

If you own this story you get to write the ending

Brene Brown

Een greep uit de onderwerpen zijn: 

  • Contact maken met jezelf en daarmee je publiek
  • De kracht van lichaamstaal positief inzetten
  • Inzicht krijgen hoe storytelling werkt en handvatten voor hoe jij je verhaal kan vormgeven
  • Omgaan met spanning

Het kan ook zijn dat jij je (persoonlijke) verhaal helder wilt krijgen. 

Wellicht ben je net als ondernemer begonnen en ben je op zoek naar een duidelijk verhaal naar de doelgroep van je product. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je de kracht van verhalen vertellen in de vingers wil krijgen. Gewoon, omdat verhalen vertellen een prachtig middel is om verbinding te creëren met iedereen in jouw omgeving.

Authentieke verhalen raken de mensen.

Non verbale communicatie | Met kracht je boodschap tonen

Dit heb je eraan

  • Je voelt je vrijer in communicatie met anderen
  • Het bewust inzetten van jouw authentieke kwaliteiten 
  • Inzicht in de vertel structuur van een goed verhaal 
  • Weten wat je kernboodschap is
  • Met gevoel een verhaal vertellen
  • Je publiek te raken met een vertelling

Waar zal de training plaats vinden?

Mijn sprekers coaching kan op locatie in Haarlem of online via Zoom (door mij gefaciliteerd). Een combinatie van deze twee (bij meerdere sessies) is ook mogelijk.

HOE LANG DUURT DE TRAINING EN WAT ZIJN DE KOSTEN?

Het begint bij 2,5 uur voor € 395,00 excl. btw (is te verdelen over meerdere sessies). In overleg stemmen we af in welke vorm ik je het beste kan helpen en hoeveel coaching we denken nodig te hebben.

Na overleg mail ik binnen 5 dagen een offerte. Na akkoord zal ik een opdrachtbevestiging per email sturen.

Follow your bliss

Joseph Campbell

Keynote speaker: Samen jouw lezing /bijeenkomst regisseren

 

Wil jij een stapje verder? 

Als keynote speaker heb je de verantwoordelijkheid om je publiek te verbinden en te verrijken met een goed verhaal. Een verhaal met een heldere boodschap, vol levendige anekdotes, beelden, herkenbaar, liefdevol en sprankelend. Je bent een storyteller.
En is het nu het moment om zelf een lezing vorm te geven en uit te voeren waarin jij de leidende rol als spreker hebt oftewel ben jij de keynotespeaker
Dan ben ik jouw regisseur om samen met jou jouw verhaal tot een persoonlijke voorstelling te maken.  
Als keynote speaker ben jij de hoofdspreker van de lezing. Het thema van jouw verhaal is het thema waarom het publiek er is. Kortom, jij moet ook hier je kernboodschap meer dan duidelijk hebben om een knallende en inspirerende presentatie neer te zetten.

Met mijn achtergrond in theater heb ik veel podiumervaring, zowel als speler op de vloer als regisseur.

Mijn podiumbewustzijn, opbouw van een verhaal, een verhaal vertellen over een langere tijd, afwisseling om het publiek geboeid te houden, zijn een aantal van de ingrediënten die van belang zijn om met jou een krachtige passende lezing/ bijeenkomst te maken.

Contact mij gerust om te kijken of ik je kan helpen. 

Durf jij dit avontuur met mij aan te gaan? We maken er iets moois van.

Zelfverzekerd en vrij spreken