Actuele situatie ivm Corona-virus

 

Voor nu zijn alle fysieke trainingen Storytelling en Spreken met Expressie tot nadere orde afgelast.  Ook zal ik tot meer duidelijkheid geen trainingen incompany verzorgen.

Vanaf september beginnen weer de Storytelling basis trainingen ‘Hier ben ik” en de Spreken met Expressie  trainingen ‘Dit ben ik echt’.
Mocht je je al eerder hebben aangemeld voor een van de trainingen dan zal ik je natuurlijk op de hoogte houden.

Op dit moment is het wel mogelijk om een online 1 op 1 Sprekers/Storytellingcoaching via Zoom in te plannen.

Wanneer je hier meer over wilt weten dan kan je mij natuurlijk vrijblijvend contacten.
Omdat ik het heel leuk vind mensen te helpen met hun verhaal en we nu niet live samen kunnen komen wil ik in deze (Corona) periode mensen toch de gelegenheid geven om zich laagdrempelig verder te ontwikkelen. Daarom heb ik voor nu een speciaal voordelig tarief. Vraag me gerust meer info hierover.

Lieve mensen, misschien kan je nu het podium niet op, maar er komt een tijd wanneer het wel weer kan. En tot die tijd hebben we ons veel online te presenteren. Hoe fijn is het als we ook hier inspirerend kunnen vertellen. Juist nu! Ik help je er graag mee.

Reactie van een enthousiaste deelneemster:

Onlangs heb ik met Sanna een begin gemaakt aan de opzet van mijn ‘verhaal’. Daar het Corona tijd was hebben we dit via Zoom gedaan. En dat ging prima. Ze had alles prachtig voorbereid en alle schema’s kon ze zo voor de camera laten zien. En ik kon al oefenen met stukjes vertellen uit mijn verhaal. Ik heb niet ervaren dat de afspraak via Zoom, de kwaliteit van de coaching in de weg heeft gestaan. Daarna heeft ze alle informatie opgestuurd. En kon ik aan de slag met mijn verhaal. Ik ben super geïnspireerd na onze afspraak en kijk uit naar de volgende afspraak om verder te gaan met het creëren van mijn verhaal.
Een aanrader dus. Gewoon doen!

Voor meer informatie of voor het maken van een 
afspraak kun je contact opnemen: